bf jf «1. Milyen sorrendben érdemes olvasni a könyveket?
 
Természetesen az elsővel érdemes kezdeni, tehát a Rabszolgák vérével, majd a Suttogó Farkasokkal folytatni, végül a még be nem jelentett, harmadik résszel befejezni.

Tehát:

I. kötet: Rabszolgák Vére
II. kötet: Suttogó Farkasok
III. kötet: Egyelőre cím nélkül2. Miért korhatárosak a könyvek?

 
A Shattered Souls már a kezdetek kezdetén felnőtt, a 18 életévet betöltött olvasóknak íródott. Célunk ezzel az volt, hogy ne egy "cukormázas, gyerekded tündérmesét" meséljünk el, hanem egy valós világképet adjunk át, mint amiben mi magunk is élünk. Ezért is van, hogy a Shattered Souls könyvei szókimondó szövegrészeket, trágár kifejezéseket, erotikus rajzokat és véres ábrázolásokat tartalmaznak, melyeket semmiképpen nem ajánlunk fiatalkorú olvasók számára.3. Pontosan milyen hosszú egy könyv?

Ez változó, de ha az első kötetet, a Rabszolgák Vérét, egy fizikailag megfogható könyvnek hosszához kellene mérni, jelen pillanatban több mint 1000* oldallapon férne el.

*A kapott eredmény a következő adatokból készült 2019-ben, a Microsoft World nevű program segítségével:

Szavak száma: 270 200
Karakterek száma (szóköz nélkül): 1 527 170
Karakterek száma (szóközökkel): 1 800 1784. Kiknek ajánljuk?

 
Bármilyen furcsán hangozhat, nem mindenkinek. Szerintünk a keményvonalas olvasóknak lehetnek olyan érzéseik, hogy találkoztak már hasonlóval, bár az az igazság, hogy igyekeztünk az ő elvárásaiknak is megfelelni. Egy-egy fejezet nem mindig végződik sablonosan, törekedtünk a frappáns csavarokra és igyekeztük azokat jókor, jó időben tálalni. Akik viszont még csak barátkoznak az olvasással, nem igazán ajánlanánk a Shattered Souls könyveit. Egyrészt mert több szálon is fut a cselekmény, valamint rengeteg szereplő van, akik mind-mind hozzátesznek a történet alakulásához. Ez egy kicsit kusza lehet az újoncok számára, vagy azoknak, akik nem ehhez szoktak hozzá, de ne legyen igazunk. Bár most magunk ellen beszéltünk, de ami igaz, az igaz, kár lenne tagadni.5. Mikor jelenik meg a következő könyv?
 
A második köny, a Suttogó Farkasok jelenleg is írás alatt áll. Megjelenése valamikor kb. 2022 környékén várható.6. Miért nincsenek fizikailag is megfogható állapotban könyvek?
 
Egyrészt mert egy fizikai könyv nyomtatása túlságosan sok pénzbe kerülne, amit sajnos nem tudnánk fedezni, ráadásul az sem biztos, hogy kellő igény lenne rájuk. Másrészt pedig nincsenek kapcsolataink könyvkiadó cégekkel, illetve nyomdákkal. A trilógia könyvei ezért sem fognak megjelenni ilyen formában, egyedül a Shattered Souls hivatalos weboldalán lesznek idővel ingyenesen elérhetőek.7. Ki, vagy kik írják a könyveket?
 
Az író neve Bodnár Márk és egyedül dolgozik a könyv mindhárom részén.8. Az írónak vannak más könyvei is?
 
Nincs. A Shattered Souls volt az első nagy írása, és jelenleg is azon dolgozik, hogy egyszer végre befejezze a trilógiát.9. Hogyan tudnám támogatni a csapat munkáját?
 
A támogatásra nagyon sok lehetőség van. A közösségi felületeinken bármikor szívesen fogadunk kommenteket, hozzászólásokat, e-maileket. Legyen az egy kedves szó, vagy, hogy tetszik amit csinálunk stb. A pozitív üzeneteket bármikor, bármilyen mennyiségben, nagy örömmel fogadjuk, de az építő kritikát is nagyon szívesen vesszük és igyekszünk tanulni belőle. Minden ilyen dolog erőt ad és előre visz minket, szóval, igen. Nekünk már ez is elég.
ba ja
«
konyv konyv konyv konyv konyv konyv konyv konyv konyv konyv konyv konyv konyv konyv