bf jf «
Játékról

 Stílus

Nem tudom közületek ki mennyire ismeri Ian Livingstone és Steve Jackson munkásságát, de röviden annyit kell róluk tudni, hogy ők írtak először lapozgatós Kaland Játék Kockázat (röviden: KJK) könyveket a 80-as, illetve 90-es években. Az írók művei a magyar társadalomra is nagy hatással voltak. Magyarországon nem csak, hogy szép számmal megjelentek annak idején a lapozgatós kalandkönyvek, de még magyar írók is próbálkoztak KJK könyvek írásával kisebb-nagyobb sikerrel.

 
forrás: dragonsfoot
 
Eredet

A KJK stílus apropóján fogtunk bele mi is ennek a weboldalnak az elkészítésébe. Kitaláltunk egy fantasy világot és elkezdtünk hozzá rövid történeteket írni. Megalkottunk helyeket, helyszíneket, karaktereket, jó és rossz embereket... Végül a dolog nagyon sok évnyi munkával összeállni látszott és odáig jutott, hogy kellett egy név. Egy olyan cím, amely egyszerű és mindent egybefoglal. Sokat gondolkodtunk, de végül a Shattered Souls elnevezésre jutottunk. Reméljük tetszik majd nektek!
 
Az író

A Shattered Souls első történetét egy újonc író, Bodnár Márk írta, akinek ez volt élete első hosszabb regénye. Ő egy fiatal srác, telis-tele álmokkal és gazdag fantáziavilággal.
 
Könyvek

A történetet trilógiának szántuk, így előre láthatólag három könyvben tervezzük elmesélni a teljes történetet, de az sem kizárt, hogy ennél több kötet is elkészül majd. Az első könyv, aminek az író a Rabszolgák Vére címet adta, már mindenki számára elérhető és olvasható az interneten. Ez természetesen ingyenes!
 
A világ

A Shattered Souls egy sötét, fantáziavilágban játszódik, ahol nem mindig a jó diadalmaskodik a gonosz felett. A történet szerteágazó, több szálon is fut. Sok a véres jelenet és a halál is jelen van a sorok között. Előfordul benne káromkodás, és a szexualitást sem kezeli cenzúrázottan az író.
 
Korhatár

A Shattered Souls felnőtt, 18 életévét betöltött olvasóknak íródott. A könyv szókimondó szövegrészeket, trágár kifejezéseket, erotikus rajzokat és véres ábrázolásokat tartalmaz, amit semmiképpen sem ajánlunk gyerekeknek!
 
Megjelenések
 
A trilógia könyvei nem fognak megjelenni fizikai, kézzel fogható formában, csupán csak a Shattered Souls hivatalos weboldalán lesznek majd elérhetőek.
 
Időrend

I. kötet: Rabszolgák Vére (2015. július 1.)
II. kötet: Project_Wolves (2019)
III. kötet: Project_War (2025)

 
Várunk titeket!

Nagyon reméljük, hogy felkeltettük az érdeklődéseteket. Ha igen, akkor sok szeretettel várunk minden egyes dark fantasy kedvelőt a Shattered Souls világában!
 
ba ja
«
konyv konyv konyv