bf jf «

Játékszabályzat

 
Az oldalon lévő Online Kaland-Könyv alapjait tekintve úgy működik, mint egy hétköznapi könyv. A jobb alsó sarokban található lapozós ikonra kattintva lehet tovább lapozni, a bal oldalon lévővel pedig visszafelé.
 
     
 
Viszont vannak olyan részek is, ahol nem lehet csak úgy egyszerüen tovább lapozni, hanem választani kell egy, kettő, vagy annál több lehetőség közül. Ilyenkor a játék automatikusan felajánlja a lehetőségeket. Az ilyen szituációkban az A, B illetve C lehetőségek közül választva megy tovább a történet attól függően, hogy az olvasónak melyik irány a szimpatikusabb.
 

Fontos megjegyeznünk, hogy a történet cselekményei nagyban függnek majd a döntéseinken. A játékban több különböző, akár titkos helyszínre is el lehet jutni. Nem biztos, hogy két olvasó ugyan azokkal a lépésekkel jut majd el a végkifejletig. Tehát egy-egy szituáció többféleképpen is végződhet.
 
Szerencse próbatétele
 
Könyvünk olvasása közben sokszor kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy próbára kell tenni a szerencsénket. Ilyenkor egy kétes szituáció áll előttünk, amiben ha szerencsénk van, megúszhatjuk a kínos helyzetet, vagy ha nincs, akkor nagy valószínűséggel nem ússzuk meg azt ép bőrrel.
 

A szerencse próbatétele úgy zajlik, hogy ki kell választani az ilyen szituációkban feljövő érme egyik oldalát. Választani kell, hogy fejre vagy írásra voksolunk.
 

Ha választottunk, akkor az érme automatikusan felröppen, és amire majd jól láthatóan leesik, az lesz a szerencsés oldal. Ezután eredménytől függően lehet majd tovább menni a történetben.

 
Tippek a játékhoz

 
Személyi számítógépeknél a billentyűzet F11-es gombját megnyomva, teljes képernyős nézetbe lehet állítani a böngészőt, ezáltal a könyv olvasása még jobb élményt adhat. Kilépni majd az F11-es gomb ismételt megnyomásával lehetséges. Ha pedig nem akarjuk teljes képernyőn játszani a játékot érdemes beállítani az oldal nagyítását, hogy ha kicsinek látnánk a könyv betűit. Ezt a bal Ctrl lenyomásával + Egér görgővel (fel ill. le) tudjuk megtenni.

A beállítások menüpontban ki, és be lehet kapcsolni a könyv zenéjét. Játék közben egy előre beállított zenei összeállítás hallható, ami minden egyes fontos lépés után változik, és a szituációhoz alkalmazkodva szólal meg.

(Ha egy rémálomban vagyunk, akkor horror zene szól, de hogy ha jó dolog történik velünk, akkor vidámabb dallamok is felcsendülhetnek!)

 

A játék újratöltését, illetve az egész játékállás újraállítását a kezdeti pontra, szintén a beállítások menüpontban lehet megtenni, a "Játék Újraindítása" gombra kattintva.

A játék időnként felhívja a figyelmet újonnan feloldott olvasmányokra, amit a képernyő jobb oldalán, az "Új olvasmány érhető el" gombra kattintva lehet elérni. Ezek az olvasmányok segíthetnek a történet könnyebb és hamarabbi megértésében.

 

 
További segítségnyújtás
 
Bármilyen nemű kérdés esetén keressétek fel a:
 
facebook.com/shatteredsouls.eu

nevű oldalt, vagy írjatok az:

info@shatteredsouls.eu

e-mail címre!

Vagy esetleg a


fórum

menüpontban.

Készséggel állunk rendelkezésetekre a nap bármely időszakában!


ba ja
«
konyv konyv konyv konyv konyv konyv konyv konyv konyv konyv konyv konyv konyv konyv